Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1742798

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Powerfade: "Så man kan säga att man matchar in honom i ett lagom lugnt tempo för det är inte under match en målvakt blir bättre. Det blir man genom att nöta in rörelsemönster och räta till småfel alla målvakter gör."

Enda sättet för en ung målvakt att bli bättre i viktiga matcher är väl för fasiken att han får stå i den typen av matcher, eller? Och med Jocke E som första så lär ju den chansen knappast dyka upp så ofta som den hade gjort bakom Rautio.
Eller menar du att en målvakt bara blir bättre på träning, där han nöter in detaljer och rättar till småfel?
Ditt resonemang känns lika dumt som att påstå att en golfare bäst lär sig att vinna stora tävlingar där nerver och mkt annat kommer in, genom att nöta på ranchen och slipa på småfel och detaljer.
Eller så har jag helt missuppfattat vad du försöker säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: "Ditt resonemang känns lika dumt som att påstå att en golfare bäst lär sig att vinna stora tävlingar där nerver och mkt annat kommer in, genom att nöta på ranchen och slipa på småfel och detaljer.
Eller så har jag helt missuppfattat vad du försöker säga."

Som jag skrev.. Det är på träning en målvakt blir bättre. Man rustar sig med verktygen för att kunna göra en bra insats under match. Precis som en golfare skapar sig en trygghet i sitt spel på rangen. Stora mästerskap vinner du om samlat på dig rutin. Och det gäller hockeymålvakter med. Men rutin får du inte efter ett par säsonger, sånt tar flera år att bygga på sig. Först och främst så ska du ju få chansen att spela de stora matcherna vilket Brynäs inte har rosat marknaden med de senaste åren.. Ja ja.. jag veeeet Skadorna bla bla bla..Fast med en BRA målvakt så kanske vi hade vunnit fler matcher TROTS skador...
Kommentera