Brynäs IF

714407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1745086

Sv: Granström funderar om framtiden....
Huge: Håller helt med. Jag ser en del på twitter som är rasande på att Brynäs "avvecklar juniorsatsningen". Det konstiga är att ingen kollar på de enskilda juniorerna utan man talar bara i svepande termer som "Vad är det för mening att ha en juniorverksamhet om vi släpper alla spelare?". Lööke var inte ens bra i Almtuna, så är det någon som på fullaste allvar tror att han skulle kunna slåss om en plats i Brynäs nästa säsong? Brodecki har kört fast och Nörstebö får inte plats då Bengtzéns plan är att ta få in både Salmela och Andersén.

Dessutom så kollar dessa personer bara på alla juniorer vi släpper. Varför inte kolla på dom vi har gett chansen istället? Inför nästa säsong får två nya juniorer A-lagskontrakt. Dessutom visar ledningen ett enormt (nästan för stort) förtroende för Sandström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Granström funderar om framtiden....
Skrubben: "Dessutom så kollar dessa personer bara på alla juniorer vi släpper. Varför inte kolla på dom vi har gett chansen istället?"

Ähh, hur skulle det se ut?
Då drar man ju fram nåt positivt om föreningen, och det är väl aldrig bra? :-)
Kommentera

Sv: Granström funderar om framtiden....
Skrubben: Det Twittras om att Intersport är ny brynäspartner !
Kommentera

Sv: Granström funderar om framtiden....
Skrubben: Håller med, juniorsatsningen fortgår i oförminskad skala. Sen är det lite av överflödets förbannelse när vi måste släppa en hel hög med spelare vi fostrat trots att de är kompetenta spelare.
Det viktiga är att vi får fram bra juniorer och så länge vi får det så är det bra och vi kommer att kunna fylla på underifrån när det behövs, men i slutändan så kommer de flesta spelare vi får fram att hamna i andra lag (de bästa ska vi dock få att spela i Brynäs).
Kommentera

Sv: Granström funderar om framtiden....
Skrubben: Jag tycker att det som håller på att avvecklas är elitlaget Brynäs.
Det känns som om truppen blir svagare och svagare för varje säsong.
Gör man inte ett trendbrott med FÖRSTÄRKNING av truppen är jag rädd för att något mycket råkigt kan hända.
Kommentera