Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1749134

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Den kanske viktigaste ingrediensen för att gå långt i ett slutspel är en riktigt vass målvakt och där valde vi som bekant bort Jocke för att satsa på ett billigare alternativ. Det är sällan de lag med jämnast målvaktspar som går långt utan de lag som har en uttalad och vass etta. I övrigt tycker jag att det är bra (nyp er i armen, ni som tycker att jag klagar på allt) att Bengtzén satsar på färdiga spelare i större utsträckning.
Juniorsatsningen är ett dilemma - de som är tillräckligt bra gör bara en säsong eller två som ledande spelare i Brynäs innan de sticker till NHL. Jag tror att man måste försöka bygga en stark stomme med spelare som inte riktigt håller på andra sidan Atlanten och kan göra en handfull starka säsonger i Brynäströjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kapten Rödskägg: Denna målvaktsfråga tar aldrig slut=)

Vi säger så här iallafall, låter som vi har mycket sämre målvakter än i fjol.
Men Rautio är betydligt bättre än Starken och vi får väl lite på Pecka och gänget att Felix är en talang utöver det vanliga.
Och då ska det inte va omöjligt Felix är en absolut toppmålis nästa vår=)

Så vänta och se så ska ni se att Pecka kan det här än en gång=)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kapten Rödskägg: Det är just detta som gjort att vi havererat i slutspelet så många gånger tror jag. För många juniorer i bärande roller.

Sen kan man vinna SM-guld med reservmålvakt...det gjorde Frölunda. Missförstå mig rätt, visst vill man ha en riktigt vass målis, men med en grym backuppsättning kommer vi klara oss långt med Felix och DR. Just nu ser backuppsättningen bra ut, och riktigt grym blir den med ytterligare förstärkningar, vilket också ska in.

Jag har hopp...
Kommentera