Brynäs IF

713845 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1749135

Sv: A propósito de nada
Kapten Rödskägg: Det är just detta som gjort att vi havererat i slutspelet så många gånger tror jag. För många juniorer i bärande roller.

Sen kan man vinna SM-guld med reservmålvakt...det gjorde Frölunda. Missförstå mig rätt, visst vill man ha en riktigt vass målis, men med en grym backuppsättning kommer vi klara oss långt med Felix och DR. Just nu ser backuppsättningen bra ut, och riktigt grym blir den med ytterligare förstärkningar, vilket också ska in.

Jag har hopp...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Jag känner också hopp...Bra värvning av Fälth" Rutinerad back som kommer att ge oss en trygghet vi behöver..Duktig på att starta anfall, många 3e ass på den snubben, även bra +- genom åren, istället för Nörstebö....Ja Tack"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ok, sist vi tog guld såg det ut så här:
Oskar Dansk 18
Victor Berglind 20
Simon Löf 21
Christian Djoos 18
Calle Järnkrok 20
Johan Larsson 20
Elias Lindholm 18
Emil Molin 19
Joachim Rohdin 20
Jakob Silfverberg 21
Sebastian Wännström 21
Hmm...
Men, men, ingen regel utan undantag kanske?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ja, det är inte backsidan jag är orolig för. Om Salmela blir sista back i truppen tycker jag snarare att det är slöseri med resurser att inte lägga en del av det krutet på forwardsidan istället. Sundlöv lyckades bygga såväl framtunga som baktunga lag under sina sista säsonger som sportchef hos oss och jag tycker inte att lagbygget ser särskilt välbalanserat ut, utan det tippar återigen bakåt. Lite mer tyngd (spets) framåt vore önskvärt, även med 2 x Mållgan (AHL-värvningarna).
Kommentera