Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1750219

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Jaca: Det är något du behöver förstå om det här forumet innan du fortsätter skriva ;-)

Det är nämligen så att de spelare BZ väljer bort plötsligt blir världsstjärnor då de värvas av andra lag. Juniorer som inte platsar och provar lyckan i andra lag är plötsligt oersättliga, trots att de bespottats under säsongen, t ex Brodecki.

Det många inte ens tänker på är att spelare väljer bort Brynäs, de vill hellre spela i ett annat lag där de får en högre lön, t ex Jocke E.

Hur BZ än agerar är han en amatör i mångas ögon. Han förstår inte det andra förstår härinne, saker som t ex Anders Berg begriper. Bz kan inte tänka klart, han kan inte bygga ett lag. En amatör, som sagt.

Det är synd att inte Brynäs har insett hur duktig Anders Berg förmodligen är på att bygga ett vinnande slagkraftigt lag...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Zappaholic: Och alla spelare som värvas till Brynäs är världsstjärnor😉
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Zappaholic: Det många opponerar sig mot är BZ ibland korkade uttalanden. Om det nu var pengarna som avgjorde i JE-fallet varför då säga något helt annat?

Samma sak nu med ahl-värvningarna där han sagt att man MÅSTE se spelaren innan man signar honom, man ska inte köpa grisen i säcken. Blir intressant och se hur han försvarar en eventuellt osedd värvning.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Zappaholic: Okej! Jag förstår!! ;-)
Jo det syns rätt så tydligt att det är så faktiskt!!
Det där med sportchefer som inte är direkt dumma men som ofta har lite otur när dom tänker har man en viss erfarenhet av!!!
Det är bara så att eftersom jag själv vart målvakt i yngre dagar så ligger det ämnet mig lite om hjärtat bara!! :-)
Kommentera