Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1750511

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: den lilla detaljen! Det måste du väl inse Tony att bz fixar likvärdiga/bättre ersättare till en lägre kostnad.

Fast iofs behövs kanske inga ersättare eftersom vi enligt en enhällig expertis härinne redan har en starkare trupp än ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det här skrev jag 2013 efter den dåliga säsongen 2012/2013 som ett önskemål om Brynäs kommande spel. Då hade vi finlirare i laget och massvis med egna produkter. Taktiken var finlir. Några av spelarna spelar nu i NHL.
Jämför det jag skrev då med vad Brynäs har inlett.

www.hockeysnack.com/brynas-if/permalink/1581616

www.hockeysnack.com/brynas-if/permalink/1581605
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, Thorell och Jensen är ju bättre än Olden och Brodecki. Visste du inte det? De har aldrig spelat i SHL men troligtvis blir det knappt nån omställning att tala om. Westerholmarna gick ju som bekant in och dominerade i SHL efter att ha kommit topp-5 i allsvenska poängligan... Hur kan du tvivla?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ser du glaset halvfullt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: spelare för spelare så är vi bättre om man bortser från att spetsen inte är värvad. Det var expertisen härinne enhällig om. Ge fan i att sitta och hitta på saker...det är väl för fan ingen som tycker truppen är bättre om vi räknar in tappet av
Rödin och Scott.
Kommentera