Brynäs IF

712817 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1751591

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
70 Rodrigues: Det finns väl olika grader av nöjdhet. Eller är allt svart/vitt där också? Snacka om att bädda för att göra sig besviken år efter år.

Om man exempelvis legat i botten av tabellen länge under säsongen men kämpar sig till slutspel så kan man väl vara nöjd med det? Inte lika nöjd som när man vinner guld, men det säger väl sig självt.

"Jag är bara nöjd med guld" låter som en sån där floskel man drar ur sig när man känner att man måste bevisa sin vinnarmentalitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
dAVydov: Hörni gubbar. Nöjd eller inte nöjd. En sak är säker. Nöjd blir vi aldrig. Minns ett inlägg här i forumet från tiden i början av serien när vi bara vann och vann och låg i serietopp. Han menade att det var roligare och mer spännande förra säsongen när läget var ovisst och varje match betydde mycket. Så nöjda, njaaaa....
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
dAVydov: For Fuck sake take a chill pill😂😂😂
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
dAVydov:
Precis... vinnarmentalitet, vinnarskalle m.m. är uttryck som föder märkliga uttalanden! Såklart kan man va "nöjd" utan att ha en färsk guldmedalj runt halsen, och det är ju tur det... annars skulle livet bestå av vääldigt måånga gråa dagar.

Ibland måste man få va nöjd över konstaterandet att Brynäs aldrig ramlat ur högsta serien och att vi har fler SM-guld än de allra flesta! :-)
Kommentera