Brynäs IF

713199 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1752400

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Rodrigo: "Bara nu Bulan ser till att bänka Sundqvist och inte envisas med att spela honom så kommer backsidan vara prima."

Äh, löjligt, bäst för dagen får spela. Minns du förresten inte hur Sunken inledde förra säsongen? Succé, som i fornstora dar men sen kom ju lite skadebekymmer.
Gläd dig åt en bred och även spetsig backsida där det kanske inte behöver bli kris om ett par tre spelare måste avstå några matcher istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Carl Lejonkräk: Sundqvist kommer tyvärr inte vara bäst för dagen någon dag. Jag gläds oerhört av att backsidan är bra. Skrev ju att den är prima! Men Brynäs kommer förlora mycket på att inte bänka honom så mycket som möjligt. Spela Ersson istället om någon blir skadad. Han var bättre än Sundqvist redan förra säsongen. Hade inte någon tanke på att vara en olyckskorp idag. Så jag kan väl säga som så att backsidan är mycket bra även om Sundqvist måste in där.

Nåväl det blir nog inte så mycket speltid oavsett, tror Pudas och Carlsson kommer göra det svårt för Bulan att bänka dom.
Kommentera