Brynäs IF

715263 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1753228

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Så du kanske inte ska vara så tvärsäker när det gäller nyförvärv. Din jämförelse med att en 6-åring förstår att Porseland var ett bra nyförvärv. Så du kanske ska vara lite mer försiktig i dina inlägg.

Att leta i historiken är väl nåt du gör ofta med tanke på att du hänvisar till saker jag har skrivit 2005. exempelvis saker jag skrivit baserat på mina iaktagelser på brynäs träningar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Powerfade: "Din jämförelse med att en 6-åring förstår att Porseland var ett bra nyförvärv. Så du kanske ska vara lite mer försiktig i dina inlägg."

Nu är ju den kommentaren från min sida tagen ur sitt sammanhang, där vi inte vet hur ev motargument för att INTE värva Porseland såg ut i diskussionen.
Argumenten för att INTE värva honom kan ju i mina ögon ha varit så korkade att t.o.m en 6-åring hade fattat att dom varit helt uppåt väggarna.

"Att leta i historiken är väl nåt du gör ofta med tanke på att du hänvisar till saker jag har skrivit 2005. exempelvis saker jag skrivit baserat på mina iaktagelser på brynäs träningar..."

Nä, det är inte alls nåt som jag ofta gör.
Jag har däremot flera gånger använt samma argument, när jag ansett att du i en diskussion dragit för snabba och långtgående slutsatser av ett agerande.
Kommentera