Brynäs IF

715805 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1758335

Sv: Försäsongen 16/17
Huge: "han som ny i laget och ovan med spelsättet hellre tar det lite lugnt och försöker sätta sig in i sin roll och hur laget ska spela"

Det var väl precis det han INTE försökte göra, då Brynäs vill spela med hög fart och intensitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongen 16/17
Ibland saknar jag hockeyn där man tog det lite lugnare och höll pucken längre inom laget innan man gick in i anfallszon. Per Djoos och Tommy Sjödin var ju experter på att inleda ett anfall med burskydd för att sedan spela runt pucken och leta den perfekta mackan. Nu ödslas mycket kraft på att åka fort och att avsluta mycket men ibland känns det som att vi mest värmer upp motståndarnas målvakter och sliter ut våra utespelare genom att åka längre och fortare än våra kombattanter.
Jag skulle vilja se att vi kombinerar Bulanhockeyn med lite smartness så att vi sparar lite mer på energi och blir lite mer effektiva i målskyttet framöver.
Jag mailar Bulan.
Kommentera

Sv: Försäsongen 16/17
honken21: Ok. Så bara för att DU uppfattade det som att Clark uppträdde lojt och oengagerat i första träningsmatchen så betyder det att han INTE försöker sätta sig in i sin roll och hur laget ska spela?
Min poäng är ju att just därför att han försöker göra det, så ser han kanske kantig ut så här under inlärningstiden, även om han samtidigt och självfallet försöker spela med både hög fart och intensitet.
Kommentera

Sv: Försäsongen 16/17
honken21:
I Bulans värld är väl intensitet och fart det enda som inte skall nyanseras... 😃
Kommentera