Brynäs IF

715724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1758845

Sv: Träningsmatcher 2016
Härligt! Någon som kan dela med sig om en matchrapport? Hur det såg ut och vilka som utmärkte sig både positivt och negativt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2016
TobiasR: Total dominans av Brynäs från början till slut. En hel del utvisningar men bra BP, Leksand kom aldrig till någonting. Passningarna satt väldigt bra, bra fart, det mesta var bra. Men motståndet väldigt mediokert.

Sandström håller nollan och ser stabil ut.

Alla backar gör bra ifrån sig. Lucas Carlsson tidigt nära att göra en repris på sitt drömmål från i fjol. Gunderson och Bertilsson var majestätiska. Fälth lite darrig i första men tog sig, visade bra passningsspel. Tycker det man framförallt tar med sig från matchen är kvalitén i uppspelen, puckarna satt på bladet. Pudas hade lite trögt emellanåt, fastnade med flera skott i täck.

Paille-Granström-Johnson: Slås mest av hur smart Granis är, med och utan puck. Kontrollerar spelet med sina åkvägar. Paille både snabb och bra puckkontroll, borde kanske gjort något mål, även han läser spelet bra och är på rätt plats.

Clark-Pathrik-Zaborsky: Bra fart. Clark såg väldigt pigg ut. Zaborsky blixtrade till några gånger och visade att det finns klass där, en och annan bra passning samt en "Rödin-vändning" på mittplan.

Ponthus-Jensen-Lindblom: Den mer anonyma enheten idag, till skillnad från tidigare. Kom inte till mycket. Jensen gjorde några bra grejer, men Ponthus och framförallt Lindblom var nästan helt osynliga matchen igenom.

Mannberg-Blomqvist-Thorell: Mycket bra match. Mannberg är grymt giftig med sin fart, Blomqvist och Thorell tog många kloka beslut. Känns som en exemplarisk fjärdekedja.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2016
TobiasR: Om man säger så här, idag var det ingen som utmärkte sig i ögonfallande negativt enligt mig. Jag skriver lite om dom nya.

Clarke börjar visa mer och mer.

Zabbe: Något osynlig. Men inte alls dålig.

Paille: Kämpar på bra och snurrade faktiskt upp en back på läktarn.

Thorell: Lite mer synlig den här matchen. Inblandad i mål och lirade pp.

Jensen: Nyttig och bra åter igen.

Gunderson: Matchens lirare.

Granis: Börjar se ut som "den gamla Granis" vi älskar.

Fält: Stabil
Kommentera