Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1770242

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 2016-10-20
Huss: "Vi måste dumpa puckar djupare om vi ska få tryck på dom, sa lagkaptenen Jacob Blomqvist inför den tredje perioden i CMores sändning."

Man riktigt känner hur motiverad man blir att se nästa match... dump and chase.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 2016-10-20
Auchinleck: Men om motståndarlaget spelar med 5 spelare mellan blå och blå och du inte kan spela dig igenom? Då är det väl ganska självklart att du måste dumpa pucken mer.
Exakt detta var problemet igår. VI förlorar matchen för att vårt passningsspel är för dåligt i kombination med att när vi väl dumpar så vinner vi ej puck i offensiva hörn. Då vinner man inga matcher mot tråkspelande lag.. de är på tok för disciplinerade!

Pettisbif: Hört talas om kontinuitet?
Vi har gått bra i SHL hittills. Vi förlorar mot Leksand, vi vinner fulltständigt rättvist mot ett klart sämre Rögle även om det ser tufft ut. Vi förlorar mot ett effektivt Karlskrona.
PoW-PaW-Zab har kommit igång ordentligt, Clark-Jensen-Lindblom har kommit igång, Alcen-Blomman-Enter ha r fungerat bra. Enda jag är "rädd" för är vår förstalina som jag tycker har svårt att hitta varandra.
Men när jag ser dina nya kedjer hela tiden har jag svårt att ta det seriöst även om jag gillar dig och framförallt ditt grävande.
Alla lag behöver kontinuitet och det har vi nu på ett bra sätt! Dock håller jag helt med dig om Pudas-Kilas. Sätt ihop Pudas med Lucas. Tror det blir bättre än att då annars köra Lucas med Kilas. Så Kilas med Zanetti isåfall!

Men jag gillar helt enkelt inte allt "skitsnack" för att vi förlorar en/två matcher mot lag vi tycker är sämre. Sådant kommer alltid hända. Men nu är det viktigt att jobba på - det kommer släppa till slut!
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 2016-10-20
Auchinleck: " "Vi måste dumpa puckar djupare om vi ska få tryck på dom, sa lagkaptenen Jacob Blomqvist inför den tredje perioden i CMores sändning."

Man riktigt känner hur motiverad man blir att se nästa match... dump and chase."


Alltså han pratar ju om hur dom fick göra för att försöka ta kontrollen över matchen - vilket inte var speciellt lyckosamt.
Har inget med nästa match att göra.
Kommentera