Brynäs IF

712953 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1770968

Sv: Stefan Bengtzén - The next episode...
SnowKing:

Hur man kan se Tomas Zaborsky (inte gett upp hoppet än dock) och Petr Vrana som 2 bra värvningar är en klyscha för mig. Det tycker inte jag iallafall.
Ollas spelade hela förra säsongen så där har du fel. Klart vi hade skador förra säsongen men det drabbar alla lag och ingår i coachningen. Kanske bulan spelade de som gick sönder för mycket? Sen tycker jag inte att vi borde varit så dåliga som vi var efter att Anton gick sönder (bara KHK sämre i SHL?) än vad vi var. Du säger att Scott försvann i och med skadorna och bara det är ju såklart också en sak för Bulan, klart de är 80 % Greg själv men gäller att som tränare hitta en bra miljö och omgivning för en spelare som underpresterar.

Vi kan nog inte göra så mycket och jag tycker inte vi sla göra någon förändring men jag är inte nöjd med de två som sköter vår klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stefan Bengtzén - The next episode...
Brynäslegenden:
Vad som är en bra värvning kan ju va lite svårt att definiera ibland.... Vrana tyckte jag på förhand var en lovande värvning, med facit i hand så kom han ju aldrig tillbaka efter käkbrottet. Skall han då sorteras som dålig värvning o läggas ledningen till last?.... Mest otur om du frågar mig.

Zaborsky kan nog fortfarande bli den toppspelare han värvades som!

Rödin ansågs av många som bästa spelaren i hela ligan, inte lätt att ersätta för en klubb med skral ekonomi.
Kommentera


Sv: Stefan Bengtzén - The next episode...
Efter nermalandet av Rögle i tredje perioden kändes det som att vi hade ett perfekt läge mot två lag som överpresterat och där svackor inletts på båda håll. Overkligt att känslan för bara tre dagar sedan var att Brynäs skulle ta klivet mot toppen i tabellen och lite smått staka ut riktningen för säsongen. Nu tre dagar senare är känslan att vi har stora försvarsproblem, svårigheter att växla mellan anfallshockey och försvarshickey, ett bristande tålamod i spelet, för låg nivå på båda våra målvakter och värst av allt....0 poäng rikare...
Kommentera