Brynäs IF

712164 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1770945

Sv: Stefan Bengtzén - The next episode...
Brynäslegenden:
"firma Bulan och BZ värvar ihop något kompisgäng av deras tidigare arbetstagare"

Salmela, Vrana, Clark, Paille, Gunde, Zaborsky plus säkert någon till som jag rankar som en bra värvning utanför deras "krets"

Den skrala tiondeplatsen ordas det om ibland... Vi hade ett bra lag som startade förra säsongen, hösten var bra med ett stabilt, poänggivande hemmaspel t.ex.

Sen började skadorna droppa in.... bruten käke, avskuren sena, benbrott i foten, alla på våra spetsspelare (eller tänkta spetsspelare) Bertilsson kom inte till spel, ej heller Enterfeldt , Ollas borta nästan hela säsongen, som jag minns det. Dessa skador bidrog också till att Scott i stort sett försvann.

När du mellan raderna klandrar BZ / Bulan för den skrala tiondeplatsen.... kan den i nån mån förklaras av alla dessa skador?
Vad skulle man gjort? Värvat en ny Rödin... en ny Salmela?

Men, vad skall man hitta på för att få igång laget fortsättningsvis?
Som jag ser det kämpa på.... i.v.f. alldeles för tidigt att kasta in handduken!
Och med nuvarande ekonomi har vi inte råd med några större utsvävningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stefan Bengtzén - The next episode...
SnowKing:

Hur man kan se Tomas Zaborsky (inte gett upp hoppet än dock) och Petr Vrana som 2 bra värvningar är en klyscha för mig. Det tycker inte jag iallafall.
Ollas spelade hela förra säsongen så där har du fel. Klart vi hade skador förra säsongen men det drabbar alla lag och ingår i coachningen. Kanske bulan spelade de som gick sönder för mycket? Sen tycker jag inte att vi borde varit så dåliga som vi var efter att Anton gick sönder (bara KHK sämre i SHL?) än vad vi var. Du säger att Scott försvann i och med skadorna och bara det är ju såklart också en sak för Bulan, klart de är 80 % Greg själv men gäller att som tränare hitta en bra miljö och omgivning för en spelare som underpresterar.

Vi kan nog inte göra så mycket och jag tycker inte vi sla göra någon förändring men jag är inte nöjd med de två som sköter vår klubb.
Kommentera