Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1771871

Sv: Brynäs - Hv71
Enaranger: Har också gnällt på dem i dag, sabbar hela min kväll när jag inte kan se matchen vid 22 som jag nästan alltid gör på grund av jobb fram till 20-21 (en jävla repris är det minsta man kan kräva när inte ens arkivet fungerar längre). Förhoppningsvis får de tummen ur röva och gör något åt det de ställt till med.

Har klagat mycket på Cmore senaste åren, främst på grund av deras totalt undermåliga hemsida. Snart är fan droppen nådd alltså, de bara sjunker lägre och lägre på förtroendemätaren. Men fan ska man göra då? Ända sättet att se Brynäs är att betala för skiten. Man får gnälla vidare helt enkelt.

Skitföretag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Steenm: Säg upp skiten. Det är enda sättet att få det bättre. Jag har då gjort det i alla fall
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
Steenm: Har alla kanaler på cmore pluss viasat sportpaket. Allt via 2 paraboler . För det första , cmore slår viasat kundservice med hästlängder .
Kontaktade cmore för ca 1 mån sen .Då ang hur dom lägger upp shemat på vilka matcher som visas på huvudkanalen varje omgång. Hur det kan komma sig att ett lag som Brynäs visas 1 gång under hösten och ett lag med väldigt lokalt intresse Malmö 6 ggr . Dom gav ett suddigt svar som jag inte köpte . Malmös matcher är hetare än Brynäs . Det "trodde " han jag snackade med .jag som betalande kund dom senaste 13 åren ville ha ett seriöst svar . Så han skulle be ansvarig återkomma med svar . Det har ännu inte hänt . Ett argument jag gav är att det finns Brynäsare över hela landet. Malmö är intressant i Malmö .Har alldrig mött någon Malmö fan utanför Malmö . Som tur va så funkar streamingen fint då jag kollar många matcher i lastbilen under veckorna över hela landet .
Får nog kontakta cmore igen ang min fråga .Och lägga till det senaste problemet också .
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
Steenm: Man skulle teoretiskt kunna spela in matchen med hjälp av Quicktime kanske men det är kanske meckigt.
Kommentera