Brynäs IF

713381 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1773016

Sv: Brynäs - Hv71
mattiask: Kedjan med Granis, Paille och Johnson är visserligen uppsatt som förstakedjan på laguppställningen, men jag tror dom flesta är överens om att denna kedja egentligen är vår tredjekedja. Om sedan Jensens eller Westerholmarnas kedja är vår egentliga förstakedja tycker jag är väldigt svårt att svara på. Vissa matcher producerar den ena kedjan lite fler poäng, och i andra matcher är det tvärt om. Hur som helst har vi en GRYM forwardssida. Jag skulle påstå att den är bättre än när vi vann guld 2012. Jag kan köpa att vi inte har någon Silfverberg i laget denna säsong, men vi har definitivt en bättre bredd. Bröderna Westerholm, Paille, Johnson, Jensen, Lindblom, Clark. Wow säger jag bara! Och då har jag inte ens nämnt Zaborsky som jag tror vi har ett riktigt stort sparkapital i.

Men för att svara på din fråga så tycker jag absolut att vi skulle kunna byta plats på Granis och Blomqvist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Skrubben: Det är skönt att ha bredd på forwardssidan, men lite saknar man ju den fantastiska spets som Järnkrok och Silfverberg tillförde. Framförallt i powerplay skulle man önska att någon av centrarna var bättre playmaker.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
Skrubben: vi har en enormt bred spets. Hur många lag i SHL har fyra kedjor som levererar? Kan bara vara de absoluta topplagen. Jag tror även att vi har bland SHLs bästa centersida.
Sedan tre riktigt skickligt offensiva backar när nu Fälth kommer tillbaka.
Kommentera