Brynäs IF

713370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1773404

Sv: Brynäs - Hv71
Carl Lejonkräk: Jag vet inte ens var jag ska börja.

Vad är det du inte förstår med PDO? Till att börja med. Alltså, du har märkbart extremt svårt att förstå att skottprocent och räddningsprocent tenderar att dra sig åt samma värde. Du vägrar ju helt enkelt att tro på det trots att det faktiskt är så. Vad förstår du inte med det? Så kan jag förklara återigen (fast jag försökt massvis med gånger).

Och berätta gärna för mig på vilket sätt jag skyller på tur och otur. Att jag använder mig av ett statistiskt redskap som bevisat kan mäta tur och otur i hockey är ju inget konstigt.

Sen... "Det spelar ingen roll vad din statistik säger", ja det säger väl allt. Det är omöjligt att argumentera mot någon som inte tror på objektiv fakta. Ganska ironiskt att du säger åt mig att öppna ögonen då du sitter och fnyser åt saker som PDO, som är något som är bevisat och korrekt.

Läste du texten Jonatan Lindquist skrev? Där lägger han upp rätt tydligt att mycket av det Karlskrona gör nu är ohållbart. Sen säger inte jag att KHK är dåliga osv, bara att deras förstaplats i tabellen inte visar hela sanningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Detta är en så tröttsam diskussion. Det är himla jobbigt att förklara hur väldigt enkla uträkningar fungerar om och om igen. Konstatera bara att Karlskrona överpresterar väldigt mycket nu. Man kunde se med hjälp av bla PDO att Malmö skulle börja tappa i tabellen, vilket dom också börjat göra.

Och jag kan lova att samma sak kommer att hända med Karlskrona. Det är bara att vänta och se. Folk som inte tror att man kan mäta sådant, ja, vi får väl se var KHK hamnar till slut i tabellen. Jag kan nog säga redan nu att det inte kommer vara topp 3, kanske inte ens topp 6.
Kommentera