Brynäs IF

714282 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779000

Sv: MIF-BIF 24/11-16
Chris11:
Vad vare jag skrev före Örebro matchen??

Jooo att vi kommer dala som förra säsongen.... vi sliter på för få spelare. Och att Granis blev skadad blev droppen tror jag. Han är otroligt viktig. Som idag tillexempel. Han hade vunnit tek i slutskedet, han hade krigat som ingen annan.

Många som verkligen underpresterar just nu...
Johnson, Paille, Gunderson, Pudas, Mannberg, Zanetti och Kilström. Det funkar inte att fortsätta med detta lag. Det kommer rasa exakt lika mycket som ifjol. För vi sliter mer nu på spelare än när vi hade Z och Grana hela. Klart det blir ras och att vi blir mer sårbara. Dags för Bz att agera efter dom lovord han utlovade ihop med Stark inför säsongen. När dom hade sitt supporter möte..
Tror dom detta håller blir jag rädd.

Sen en sak till. Har Pudas haft något rätt när han får spela i toppningar dom sista minuterna under alla hans matcher i Brynäs?? Tror fan inte det. Han spelar helt galet och med risker jag själv skulle klanta till.. varför inte spela med dom som har bäst form? Gunderson, Fälth och Carlsson.. blir så less på Pudas ibland. Skott som täcks och blir till farliga kontringar. Fel beslut i passen.. små marginaler helt enkelt. Och det är i stort sett jämt när man jagar kvittering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MIF-BIF 24/11-16
Pettisbif: fast gunderson gör ju tamejfan fel i toppningar han med. Han verkar inte ha den där kylan som han hade under sin tidigare sejour i Brynäs längre. Nu skjuter han i täck och blir stressad på blålinjen. Dåligt självförtroende?
Kommentera