Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782412

Sv: Rodrigos statistiktråd
Carl Lejonkräk: Fast det är ju inget som är komplext över det där? Jag förklarade ju det hela jättekort och jätteenkelt. Det där listar ju vem som helst ut.

Och nu missar du poängen rätt mycket igen. Sluta jämföra isolerade händelser med en hel statistik som ser på trender över tid. Det är inte samma sak. Det är inte heller svårt att förstå. Det är klart en isolerad händelse där en spelare täcker skott kan vara bra. Men det är inte ens det statistiken handlar om. Precis som att att det enligt statistiken är bra med många giveaways, det handlar inte om giveaways i sig. Så sluta envisa dig med att aldrig vilja förstå saker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Fast det är ju dessa saker statistiken inte förstår, enskilda situationer. Jag tycker snarare det verkar som att det är du som är förblindad och inte förstår att det ofta är det som statistiken missar som är de matchavgörande momenten. En lyckad tackling, ett täckt skott, en tappad puck eller en förlorad tekning som leder till mål. Det blir tröttsamt att du alltid går in och försöker förlöjliga dem som förstår det är så mycket som är viktigt i hockey än vad som syns i den avancerade statistiken.
Kommentera