Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782476

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Va? PDO är ju absolut det bästa sättet att bedöma vilket lag som är bäst, jag skulle aldrig förneka dess betydelse.
Sen att jag ser och vill se detaljer i spelet som du inte verkar vara intresserad verkar vara för mycket för dig men det betyder ju inte att jag inte förstår statistikens funktion och betydelse. Du återkommer ständigt med nedsättande kommentarer så fort någon poängterar vikten äv ett tränat öga inom hockeyn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rodrigos statistiktråd
Carl Lejonkräk: Du trodde ju inte att Karlskronas framfart hade så mycket med deras ohållbara statistik att göra, trots att jag visade ganska klara bevis. Detaljer är inte samma sak som det du gör när du isolerar en situation sådär. Bara så du vet. Du tror alltså att om man tror att underliggande siffror är ett extremt bra hjälpmedel så förnekar man att det finns detaljer i spelet också? Dina kommentarer här innan säger faktiskt en hel del, att du tror att människor som håller på med sådant här PÅ RIKTIGT tror att det är bra med giveaways. Det är liksom bara rent och skärt oförstående. Och en ren ovilja till att ens försöka förstå.

Och där kom den också, klassikern. Att jag som tycker att det är viktigt med statistisk analys också förnekar vikten vid att ha ett tränat hockey-öga. Ja, okej. Tycker jag också att man inte ens behöver kolla på matcherna? Om vi ska dra fler klyschor.

Tyck vad du vill. Ingen idé att diskutera längre.
Kommentera