Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1783893

Sv: Brynäs-Färjestad [2016-12-10]
Det vore helt fantastiskt om Bengtzén lyckas förlänga med tvillingarna. Båda två kommer att göra 35+ poäng den här säsongen. Får vi behålla dem så har vi redan två toppkedjor säkrade till nästa säsong. Fortsätter deras utvecklingskurva på samma sätt som det gjort hittills så kommer de göra över 40 poäng kommande säsong.
Prio ett för Bengtzén är att få de båda att stanna, jag hoppas verkligen att han lyckas!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Färjestad [2016-12-10]
Är väl utlandet som är hotet med Westerholmarna känner jag. KHK kanske men av någon anledning känns det inte så farligt.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad [2016-12-10]
Chris11: Det vore suveränt om han lyckades förlänga med dom. Två spelare som förmodligen nått sin högstanivå (SHL) och därmed är spelare man kan bygga laget kring i lång tid framöver.

En spelare jag tänker på är Anton Rödin. Han har än så länge inte spelat en enda match i NHL. Kommer han verkligen kunna komma tillbaka från skadan och direkt ta en plats? Jag är faktiskt tveksam om det kommer ske. Och skulle han inte ta en plats i NHL i år, så är sannolikheten väldigt låg att Vancouver kommer vilja förlänga med honom. Det skulle innebära att han automatiskt kommer spela i Brynäs nästa säsong eftersom han har kontrakt här 😀
Kommentera