Brynäs IF

713379 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1783910

Sv: Brynäs-Färjestad [2016-12-10]
Peja: Även om han fått vara skadefri under hela sommaren och fått ladda upp med optimala förutsättningar, så är jag inte så säker som vissa andra är att han hade tagit en plats i NHL. Visst dominerade han i SHL, men NHL är en helt annan nivå. Kolla bara på Jocke Lindström. Han dominerade totalt i SHL, men floppade i NHL och åkte hem till Europa säsongen efter. En ganska intressant tanke är att titta på alla SHL-spelare senaste åren som åkt över till Nordamerika vid 25 års ålder eller mer. Vilka har lyckats etablera sig i NHL efter det? Den enda jag kommer på på rak arm är Carl Söderberg.

Nu har Rödin dessutom gått skadad i ett halvår. Chanserna för honom att slå sig in nu är markant sämre än vad de var innan säsongen. Jag ser det inte alls som otroligt att han får åka hem nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Färjestad [2016-12-10]
Skrubben: Håller helt med om Rödin, han är inget 'safe bet' som NHL-spelare, men tror ändå att Canucks vill ge honom chansen innan de skickar tillbaka honom.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad [2016-12-10]
Skrubben: skillnade är att Rödin har visat upp sig, och det rejält, under canucks försäsong. Och läser man canucks forum så öser alla lovord över honom och tycker de är förjävligt att han inte är hel för han har troligtvis gått rakt in i deras 2a kedja. Canucks är rätt värdelösa iår skrubben. De har du väl inte missat?
Kommentera