Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1788835

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Huge: Min läsförståelse och fantasi säger mig att du sett JJ alldeles för lite för att göra en analys. Det är mest raljerande från din sida tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Lunkan: Mkt möjligt att jag sett alldeles för lite av JJ för att kunna göra en mer säker analys. Men det ändrar väl inte på faktum gällande sakfrågan: din läsförståelse räckte uppenbarligen inte till för att förstå vad jag försökte säga: att det gällde JJ:s möjligheter att fullt ut ersätta Felix nästa säsong och inte idag.
Sen kan du väl försöka utveckla exakt VAD som är raljering när jag redogör för hur jag ser på JJ:s framtida möjligheter som målvakt.
Felix har gått en lite annorlunda väg iom att han direkt fick chansen i SHL medans JJ tvingats gå via spel i AS och få erfarenhet den vägen. Svårt att egentligen sia om vilket modell som är bäst eftersom det inte finns nån mall att gå efter sas.
Varför skulle inte JJ kunna bli lika bra som ex Felix om han får samma chanser som denne fått i SHL och dessutom med en säsong i AS under bältet som en nyttig erfarenhet?
Kommentera