Brynäs IF

714124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1788836

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Lunkan: Mkt möjligt att jag sett alldeles för lite av JJ för att kunna göra en mer säker analys. Men det ändrar väl inte på faktum gällande sakfrågan: din läsförståelse räckte uppenbarligen inte till för att förstå vad jag försökte säga: att det gällde JJ:s möjligheter att fullt ut ersätta Felix nästa säsong och inte idag.
Sen kan du väl försöka utveckla exakt VAD som är raljering när jag redogör för hur jag ser på JJ:s framtida möjligheter som målvakt.
Felix har gått en lite annorlunda väg iom att han direkt fick chansen i SHL medans JJ tvingats gå via spel i AS och få erfarenhet den vägen. Svårt att egentligen sia om vilket modell som är bäst eftersom det inte finns nån mall att gå efter sas.
Varför skulle inte JJ kunna bli lika bra som ex Felix om han får samma chanser som denne fått i SHL och dessutom med en säsong i AS under bältet som en nyttig erfarenhet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Huge: Om jag skulle försöka mig på att skriva en analys gällande ditt raljerande skulle inlägget bli alldeles för långt.

Sätt på en kanna kaffe och läs igenom dina inlägg om JJ i lugn och ro så kanske polletten trillar ner.

Du som gillar gamla citat (obs kommer ej ihåg ordagrant) "Jamie Ram kommer bli årets värvning, kom ihåg var ni läste det först"

Jag tror det sammanfattar din kunskap om målvakter ganska bra. Ha en lugn och trevlig kväll nu magistern.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Huge: "Mkt möjligt att jag sett alldeles för lite av JJ för att kunna göra en mer säker analys. "
Värsta scouten alltså? Kliv ner från dina höga hästar...
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 7/1 -17
Huge: till nästa säsong KAN vi inte ersätta Felix med JJ. Du får ursäkta huge men det skulle bli ett mediokert målvaktspar. Rautio är bevisligen fortfarande bra. Men jag tror inte han klarar en 1a spade själv.
Och att tro att JJ ska kunna göra de Felix gör nu nästa säsong? Nej. De tror inte jag.
Jonas är en utomordentlig 2a spade som kan gå in och spika igen vissa matcher han får chansen i. Det har han visat förr.
Men vi skulle då sitta med två 2a målvakter, det skulle inte göra nån glad tror jag..
Limpan/JJ limpan/rautio vore grymt. Men jag tror och tycker limpan är för bra för SHL så han tar sig nog till andra sidan nästa år.
Kommentera