Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789237

Sv: Nyförvärv
Peja: Delvis förbrukade? De förbrukade väl Större delen? Man kan uppskatta det förgångna absolut. Men man kan inte leva på gamla meriter varken i företagsvärlden eller inom sportvärlden.
Vad skulle BZ påverka? Sundlöv skrev ju kompisavtal med div. spelare innan han stack. Avtal som det tagit BZ 2 år att bli av med.(det finns ju fortfarande ett kvar..)
Det är väl inget som säger att den nya ledningen automatiskt är bättre bara för att man ifrågasätter den gamla?
Däremot finns det olika vägar att vandra för att nå samma mål. Jag respekterar att du är ett fan av den gamla ledningens väg men du tenderar att bli lite väl nostalgisk ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
HitTheLights: Nostalgisk vet jag inte, men är tacksam gentemot en ledning som räddade Brynäs från KK, tog flera SM-guld och byggde upp ett fint eget kapital. Att de avslutade svagt kan jag leva med, på samma sätt som jag kan leva med att Sjödda gjorde en svag sista säsong i Brynäs men ändå är en legend som förtjänar hyllningar för det han uträttade för klubben ute på isen. Det vore ju tragiskt om det enda man kom ihåg från Sjöddas spelarkarriär var hans sista säsong, eller hur?

Den nuvarande ledningen har fortfarande mycket att bevisa innan de kan bedömas som bättre än den föregående ledningen, men de har fortfarande tiden på sin sida. Men jag saknar som sagt en röd tråd som enligt min mening i det här sammanhanget betyder konsekventa idéer och visioner för klubben. De som gillar den nuvarande ledningen får gärna berätta om den röda tråden som de har implementerat, om det nu finns något att berätta där.
Kommentera