Brynäs IF

715157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789235

Sv: Nyförvärv
Inkazar: Så Stark och BZ har inte kunnat påverkat alls under de 2-3 åren som de varit i Brynäs, eller vad menar du?

Angående den tidigare ledningen: Varför bara kolla på de sämsta åren och inte på HELHETEN?

Helheten är att de räddade Brynäs från KK, byggde upp ett eget kapital som de därefter delvis förbrukade. Och de vann ett SM-guld under tiden.

Den nya ledningen har inte lyckats med varken ekonomin eller de sportliga resultaten... hittills. De har ju fortfarande tiden på sin sida, men varför är de automatiskt bättre än den tidigare ledningen som helhetsmässigt uppenbarligen gjorde ett bra jobb? Eller är det så tragiskt att historieskrivningen hos er är att den tidigare ledningen var klappkass eftersom de delvis förbrukade ett eget kapital som de själva byggde upp?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Peja: har inte nånstans sagt att dom var klappkass. Tycker heller inte att dom var det. Dom gjorde som sagt en HEL del bra grejer.
Och det görs nu med. Som kommer vända det sjunkande skeppet uppåt. Allt var inte bättre förr, endel var det, men inte allt!

Sportsliga framgångar förresten?
MS lyckades 1 gång få till ett skapligt lag från början, som utvecklades till ett SM-guld.
Du pratar att den här ledningen tänker kortsiktigt. Den långsiktiga planen för gamla ledningen var att förvalta guldet och vara med i tävlingen varje år efter 2012, lyckades dom? De kan vi nog vara eniga om att dom inte gjorde.
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Peja: Delvis förbrukade? De förbrukade väl Större delen? Man kan uppskatta det förgångna absolut. Men man kan inte leva på gamla meriter varken i företagsvärlden eller inom sportvärlden.
Vad skulle BZ påverka? Sundlöv skrev ju kompisavtal med div. spelare innan han stack. Avtal som det tagit BZ 2 år att bli av med.(det finns ju fortfarande ett kvar..)
Det är väl inget som säger att den nya ledningen automatiskt är bättre bara för att man ifrågasätter den gamla?
Däremot finns det olika vägar att vandra för att nå samma mål. Jag respekterar att du är ett fan av den gamla ledningens väg men du tenderar att bli lite väl nostalgisk ibland.
Kommentera