Brynäs IF

715137 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789241

Sv: Nyförvärv
Peja: har inte nånstans sagt att dom var klappkass. Tycker heller inte att dom var det. Dom gjorde som sagt en HEL del bra grejer.
Och det görs nu med. Som kommer vända det sjunkande skeppet uppåt. Allt var inte bättre förr, endel var det, men inte allt!

Sportsliga framgångar förresten?
MS lyckades 1 gång få till ett skapligt lag från början, som utvecklades till ett SM-guld.
Du pratar att den här ledningen tänker kortsiktigt. Den långsiktiga planen för gamla ledningen var att förvalta guldet och vara med i tävlingen varje år efter 2012, lyckades dom? De kan vi nog vara eniga om att dom inte gjorde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Inkazar: Det var mest riktat mot 'Skrubben' som påstod att den tidigare ledningens röda tråd inte fungerade.

Ja, tror alla är överens om att Brynäs inte lyckades bygga vidare på 2012 års guld. Det är också någonting som Sundlöv har pratat öppet om. Men den nuvarande ledningen har ju heller inte lyckats bryta den negativa trenden, vilket antagligen var en av deras huvuduppgifter när de anställdes.

Tycker heller inte vi ska glömma att Brynäs under den tidigare ledningen antagligen hade landets bästa hockeygym tillsammans med Frölunda och Djurgården. Det blev några SM-guld där också under tidigare ledning. Nu kommer flera säkert säga att det är skitsamma, men jag tror att en av nycklarna till att bygga en vinnarkultur hos A-laget är att göra detsamma hos lagen under.
Kommentera