Brynäs IF

715188 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789243

Sv: Nyförvärv
Inkazar: Det var mest riktat mot 'Skrubben' som påstod att den tidigare ledningens röda tråd inte fungerade.

Ja, tror alla är överens om att Brynäs inte lyckades bygga vidare på 2012 års guld. Det är också någonting som Sundlöv har pratat öppet om. Men den nuvarande ledningen har ju heller inte lyckats bryta den negativa trenden, vilket antagligen var en av deras huvuduppgifter när de anställdes.

Tycker heller inte vi ska glömma att Brynäs under den tidigare ledningen antagligen hade landets bästa hockeygym tillsammans med Frölunda och Djurgården. Det blev några SM-guld där också under tidigare ledning. Nu kommer flera säkert säga att det är skitsamma, men jag tror att en av nycklarna till att bygga en vinnarkultur hos A-laget är att göra detsamma hos lagen under.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Peja: "Men den nuvarande ledningen har ju heller inte lyckats bryta den negativa trenden, vilket antagligen var en av deras huvuduppgifter när de anställdes. "

Det är ju svårt att bevisa någonting när man inte haft tiden på sig att kunna uträtta något. Bz satte visserligen laget förra säsongen, men han gick fortfarande dragandes med många kontrakt som Sundlöv skrev. Denna säsong är första gången som man verkligen kan säga att det är "hans lag". Nu ska vi inte gå händelserna i förväg (fortfarande halva säsongen kvar), men jag kan i alla fall konstatera att Sundlövs 3 lagbyggen efter SM-guldet inte kommer i närheten av årets lag. Sedan kan man inte beskylla Stark för minusresultatet förra säsongen. Den budgeten satte Hans-Göran Karlsson innan han avgick.

Jag kan förstå om du är nostalgisk och tycker att allt var bättre förr. Men du kan inte såga den nuvarande ledningen innan dom knappt ens har börjat.
Kommentera