Brynäs IF

715241 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789248

Sv: Nyförvärv
Peja: "Men den nuvarande ledningen har ju heller inte lyckats bryta den negativa trenden, vilket antagligen var en av deras huvuduppgifter när de anställdes. "

Det är ju svårt att bevisa någonting när man inte haft tiden på sig att kunna uträtta något. Bz satte visserligen laget förra säsongen, men han gick fortfarande dragandes med många kontrakt som Sundlöv skrev. Denna säsong är första gången som man verkligen kan säga att det är "hans lag". Nu ska vi inte gå händelserna i förväg (fortfarande halva säsongen kvar), men jag kan i alla fall konstatera att Sundlövs 3 lagbyggen efter SM-guldet inte kommer i närheten av årets lag. Sedan kan man inte beskylla Stark för minusresultatet förra säsongen. Den budgeten satte Hans-Göran Karlsson innan han avgick.

Jag kan förstå om du är nostalgisk och tycker att allt var bättre förr. Men du kan inte såga den nuvarande ledningen innan dom knappt ens har börjat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Jag har inte sågat nuvarande ledningen - bara säger att de har mycket kvar att bevisa (men tiden på sin sida) och att den tidigare ledningen gjorde mycket bra. Och som sagt, saknar en röd tråd hos den nya ledningen. Om du kan se den får du gärna berätta mer...

Angående "det var bättre förr", så var jag inte en av de här inne som försvarade Sundlöv mfl vad de än gjorde.
Kommentera