Brynäs IF

715228 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789278

Sv: Nyförvärv
Peja: Man kan aldrig veta hur värvningar från Allsvenkan blir. Ledningen hade scoutat honom väl och trodde att han skulle passa bra in i laget. Nu gick det som det gick, det är lätt att vara efterklok. Man hade lika gärna kunnat använda ditt resonemang på Jensen om han hade floppat. Nu blev det istället dundersucce och där ångrar sig ingen att man tog en chansning med honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Jag skulle inte generalisera nyförvärven på det sättet. Om du lyssnar på vad BZ sa i samband med att Thorell värvades så var BZ tydlig med att Thorell var en breddspelare som skulle tillföra hårt jobb och mångsidighet (kan spela både ytter och center). Min bedömning av Thorells insats i Brynäs är att han tillförde just det som BZ pratade om. Alltså kan man inte tala om någon floppvärvning, utan snarare en lyckad värvning sett till vad Brynäs ville ha ut av honom. Det som jag ifrågasätter är nödvändigheten att värva den typen av breddspelare när duktiga juniorer finns på plats. Och nu verkar även Brynäs göra samma bedömning.
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Exakt. Det är lätt att vara efterklok. Det är omöjligt att veta om en värvning lyckas eller inte. Thorell lyckades inte och nu har han fått gått.
Kommentera