Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789295

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Jag skulle inte generalisera nyförvärven på det sättet. Om du lyssnar på vad BZ sa i samband med att Thorell värvades så var BZ tydlig med att Thorell var en breddspelare som skulle tillföra hårt jobb och mångsidighet (kan spela både ytter och center). Min bedömning av Thorells insats i Brynäs är att han tillförde just det som BZ pratade om. Alltså kan man inte tala om någon floppvärvning, utan snarare en lyckad värvning sett till vad Brynäs ville ha ut av honom. Det som jag ifrågasätter är nödvändigheten att värva den typen av breddspelare när duktiga juniorer finns på plats. Och nu verkar även Brynäs göra samma bedömning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Peja: Bengtzén ville ha 15 forwards i truppen inför säsongen. Då har man inte råd att bara värva spetsspelare utan han ville ha en spelare som kunde göra ett gediget jobb i en fjärdekedja. Om sedan han eller Ölund skulle starta i fjärdekedjan var inte bestämt på förhand utan det skulle dom tävla om på försäsongen.

Anledningen varför man ville ha 15 forwards var just pga vår historik med skador. Man kan starta en säsong med 13 forwards men då är risken stor att laget drabbas hårt om flera är borta samtidigt.
Kommentera