Brynäs IF

714195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789307

Sv: Nyförvärv
Peja: Bengtzén ville ha 15 forwards i truppen inför säsongen. Då har man inte råd att bara värva spetsspelare utan han ville ha en spelare som kunde göra ett gediget jobb i en fjärdekedja. Om sedan han eller Ölund skulle starta i fjärdekedjan var inte bestämt på förhand utan det skulle dom tävla om på försäsongen.

Anledningen varför man ville ha 15 forwards var just pga vår historik med skador. Man kan starta en säsong med 13 forwards men då är risken stor att laget drabbas hårt om flera är borta samtidigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Thorell behövs uppenbarligen inte nu, trots att flera forwards är borta, vilket förstärker bilden av att det var en onödig värvning från första början. Det är också märkligt att du talar om 15 eller 13 forwards angående Thorell, för han är ju bara en spelare...

Thorell och Ölund är ungefär lika bra. Ölund kommer säkert bli bättre med tiden. Men Brynäs har lagt ett antal hundra tusen på Thorell och det helt i onödan.

BZ har gjort en hel del bra värvningar det senaste året men han är inte klockren. Han tar också felbeslut, som tex Thorell. Förhoppningsvis är lärdomen att inte underskatta våra egna juniorer nästa gång.
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Fast nu är två (tre med Thorell inräknad) av dessa 15 forwards indisponibla borta för återstoden av säsongen så truppen består i nuläget likafullt bara av 12-13 forwards. Varken Enter eller Zaborsky är ännu ersatta. Det kommer inverka tydligt på laget om inget händer ganska så snart.
Kommentera