Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789313

Sv: Nyförvärv
Skrubben: Thorell behövs uppenbarligen inte nu, trots att flera forwards är borta, vilket förstärker bilden av att det var en onödig värvning från första början. Det är också märkligt att du talar om 15 eller 13 forwards angående Thorell, för han är ju bara en spelare...

Thorell och Ölund är ungefär lika bra. Ölund kommer säkert bli bättre med tiden. Men Brynäs har lagt ett antal hundra tusen på Thorell och det helt i onödan.

BZ har gjort en hel del bra värvningar det senaste året men han är inte klockren. Han tar också felbeslut, som tex Thorell. Förhoppningsvis är lärdomen att inte underskatta våra egna juniorer nästa gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Peja: Jag talade om 13 eller 15 forwards eftersom Sundlöv hade en vana att alltid starta säsongen med 13 forwards. Och eftersom du verkar förespråka mycket av det Sundlöv gjorde så tog jag fram det antalet som exempel :)
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Peja: "Thorell behövs uppenbarligen inte nu, trots att flera forwards är borta, vilket förstärker bilden av att det var en onödig värvning från första början."

Thorell behövs inte därför att han inte vill vara kvar, svårare är det nog inte. Varför skulle BZ hymla eller ljuga om det?
Möjligt att Bulan och BZ förväntat sig lite mer av Thorell, men kan inte tänka mig att dom bedömt honom vara så usel att han inte ens platsar när vi har flera forwards borta och behöver de vi har för att orka spela det spel vi spelar.
Nä, isf är det väl mer troligt att man gärna velat behålla honom och att hans frånfälle snarare förstärker bilden av att han själv inte velat vara kvar.
Och då finns det ingen som helst anledning att behålla honom, oavsett om han hade varit en högpresterande stöttepelare eller som nu, är och har varit en tilltänkt hårdjobbare längre ner i hierarkin.
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Kan ju vara så att Thorell bett om att få se sig efter annan klubb för inte vill man ha en spelare som inte trivs med tillvaron?
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Diskuterar ni stora dyra spetsförvärv i denna tråd, och lite mindre utfyllnadsförvärv i den andra? Eller vill ni bara förvirra eventuella bortalagsforumscouter? ;)
Kommentera