Brynäs IF

714287 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789535

Sv: Granström funderar om framtiden....
Angående Granström.. Blev väldigt glad då han värvades och tycker han fyller en viktig funktion vårat lag. Han var väldigt bra i Luleå förra säsongen framförallt i slutspelet (då han alltid är bra), dessutom producerade han mer än vad han brukar göra. Känns som att både supportrar och klubben hade tänkt sig att han skulle producera mer än vad han gjort med tanke på Kedjekamrater och den lön han lyfter.

Kollar man dock på föregående säsong i Luleå är han inte långt efter sitt poängsnitt i grundserien och kan mycket väl nå upp till ungefär samma snitt denna säsong. Förra årets slutspel där Granström gjorde 11 Poäng på 11 Matcher höjde hans status enormt känns det som vilket har satt helt andra krav på honom än tidigare.

Avvaktar med att såga honom för vi vet ju vad han kan göra i slutspelet, kliver han fram som han gjorde för Luleå förra säsongen så är det en mycket bra värvning ändå tillslut.

Men! Som han spelar nu kanske han skulle passa bäst i och få ut mest av sitt spel längre ner i hierarkin tex en fjärdekedja, där han får koncentrera sig på att göra det han alltid varit bra på. Granström har alltid fått mycket respekt för sin kämparglöd men jag tycker i motsats med flera här att den kämparglöden kan lysa med sin frånvaro hyffsat ofta under grundserien. Allt som allt har Granström spelat ungefär som jag förväntat mig, det känns som att klubben men framförallt många supportrar trott att han blivit en annan sorts spelare under tiden i Luleå..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Granström funderar om framtiden....
Bratwursten : Själv älskar jag Granström och det han står för på isen, han tar ingen skit och han är inte rädd för att stå upp för sina kamrater i laget. Mycket poäng finns det andra spelare som skall göra. Jag är ganska så nöjd med Granström så här långt faktiskt även om han gar en grisväxel till att lägga i.
Kommentera