Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1790665

Sv: Nyförvärv
Powerfade: Är nog ingen stor fråga när man vet hur Bulan alltid har resonerat: det gäller att göra samma jobb konsekvent och metodiskt, inte frångå linjerna i det man ska göra bara för att man råkar dippa lite i prestation i ett par matcher.
Att börja peta alltför mkt i det här läget kan snarare gör saken värre.
Typ: varför laga nåt som egentligen inte är trasigt utan bara lite repat och skamfilat....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Huge: Nja, frågan kan vara lite mer komplex än så. Det finns så många aspekter i detta. Vår form, är den en följd av någon slags förändring av träningen? Vår insats på isen är den en följd av detta.. osv osv. Saker vi endast kan spekulera om.
Vi får helt enkelt avvakta och se hur det artar sig. Det kan givetvis vara början på ett ras som vi sett de senaste säsongerna. Även om jag har svårt att tro detta. Skadeläget är ju inte detsamma som vi hade förra säsongen t ex.
Man får ju inte glömma att det endast är TVÅ lag vi torskat mot under den här "streaken". Ett av lagen är på pappret bättre än oss och var för dagen lite vassare än vi. Sedan ett dubbelmöte mot ett pånyttfött DIF som troligen fått en hel del luft under vingarna efter att ha slagit "seriedominanten" Frölunda. Detta kombinerat med att ha funnit ett sätt att spela mot oss på. En taktikvinst het enkelt.
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Huge: Sällan repat och skamfilat går till sig av sig själv.
Kommentera