Brynäs IF

713449 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1790667

Sv: Nyförvärv
Huge: Nja, frågan kan vara lite mer komplex än så. Det finns så många aspekter i detta. Vår form, är den en följd av någon slags förändring av träningen? Vår insats på isen är den en följd av detta.. osv osv. Saker vi endast kan spekulera om.
Vi får helt enkelt avvakta och se hur det artar sig. Det kan givetvis vara början på ett ras som vi sett de senaste säsongerna. Även om jag har svårt att tro detta. Skadeläget är ju inte detsamma som vi hade förra säsongen t ex.
Man får ju inte glömma att det endast är TVÅ lag vi torskat mot under den här "streaken". Ett av lagen är på pappret bättre än oss och var för dagen lite vassare än vi. Sedan ett dubbelmöte mot ett pånyttfött DIF som troligen fått en hel del luft under vingarna efter att ha slagit "seriedominanten" Frölunda. Detta kombinerat med att ha funnit ett sätt att spela mot oss på. En taktikvinst het enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Powerfade:
Taktikvinst....
De klarar inte av att spela mot lag som är mer desperata och smäller på lite. Jobbigt att se, men de satt ju som frimärken i sargerna. Bamm !
Jag är skeptisk , men de kommer att vänta och vänta med ett nyförvärv tills det är försent.
Hur länge har de inte haft på sig att värva en ersättare till Zab?!
Frågade Sjödin om de inte skulle värva snart " behövs knappast" var svaret....
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Powerfade: Tänkte oxå på detta med träningen häromdagen. Tex Frölunda var riktigt dåliga förra året vid samma tid ungefär.
Kan det vara så att man "räknade" in ett slutspel runt jul, och därför tränade ner sig.
Kan nog tycka att den teorin är väl å god som att man viker ner sig av lättja...
Kommentera