Brynäs IF

713680 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1799478

Sv: Matchtråd. Dif-Brynäs 14 feb 2017
Rautio kan ju ändå sägas ha vunnit eller varit starkt bidragande till vinst i ett antal matcher, detsamma är svårt att säga om Sandström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd. Dif-Brynäs 14 feb 2017
Bratwursten : Samtidigt även svårt att säga hur mkt uteförsvarets agerande har betytt i Rautios vinstmatcher, allt handlar ju i grunden om ett samarbete som ska funka. Men generellt håller nog alla härinne med om att det känns tryggare med Rautio i kassen, oavsett vad statistiken gällande vunna matcher säger.
Hade ex Rautio vaktat kassen igår och fått samma "stöd" som Felix fick så är jag inte så säker på att resultatet hade blivit nåt annat än vad det blev.
Även lite kul att analyser målen som Felix släppte in igår:
Ettan är en styrning. Inte mkt att göra såvida Felix inte stått felplacerad, vilket det inte ser ut som att han varit.
Därefter 2 skott från blå där han är helt skymd av både egna spelare och motståndare. Han släpper aldrig såna skott från blå under normala omständigheter.
Fyran är en målvaktsretur där han efter att ha räddat förstaläget hinner ner och täcker med både benskydd och plock vid vänstra stolpen, Lundh får halvträff och pucken smiter ändå in mellan benskydd och plock eller under benskyddet, svårt att se vilket.
Femman är ett kanonskott under sidledsförflyttning, inte mkt att göra där heller.
Som nån redan varit inne på: är många gånger mer bekymrad över hur uteförsvaret agerar än vad målvakten sysslar med....
Kommentera