Brynäs IF

714011 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1801321

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
Jag har följt den här ständigt återkommande "debatten" om nivån på inläggen och har en fundering. Varför måste man krydda sina inlägg med olika epitet? Går det att föra sin åsikt utan att förminska andra. Oavsett om den man riktar sitt inlägg till har gjort det.??

Jag trodde, eller i alla fall tror mig veta att flera av skribenterna är vuxna människor men när man läser så funderar man verkligen.

Att sitta och skriva e massa dynga för att "ge tillbaka" gör en inte ett dugg bättre än den som inte varit självkritiska nog att ge fan i att skriva dynga.

Vill vi ha en sån nivå på HS? En plats där man hoppar på andra och kallar dem både det ena och det andra?

Ett exempel på detta är att skriva en "förklaring" och i samma inlägg kalla andra för "okunniga". Detta ger en direkt bild på att skribenten tycker sig veta bättre än andra men visar inget konkret mer än egna spekulationer. Sånt gör folk förbannade och då sjunker nivån direkt.

Vad tycker ni att jag ska göra som moderator? För det kommer anmälningar titt som tätt. Om jag stänger av Bull så måste jag även stänga av Bill..plus några till. Är det en sån miljö ni vill föra era diskussioner i?

Det finns ETT väldigt enkelt sätt att föra en diskussion på här och jag blir mörkrädd över att jag ens måste komma in och påminna er.

Visa respekt mot varandra!

Powerfade//Moderator
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
Powerfade: Som du skriver är kravet som du, jag och övriga moderatorer har väldigt enkelt: visa respekt för varandra.

Det är huvudet på spiken. Och det är definitivt inte för mycket begärt av en samling hockeyintresserade vuxna människor.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
Powerfade: Bra skrivet.
Du formulerade exakt på pricken det jag menade!!
Såå bra skrivet😀
Tack för att du gör ett enastående jobb👍👍👍❤️
Kommentera