Brynäs IF

716547 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1801520

Sv: A propósito de nada
Skrubben: anledningen till att ledarstaben skiftar målvakt är ju pga att ingen målvakt varit bra i år, det är ju först nu de senaste matcherna Rautio steppat upp lite. Vi får hoppas Rautio fortsätter växa nu när han verkar få chansen.

Lite oroande dock att Rautio tidigare säsongen varit lysande i seriespelet men sedan klappat ihop totalt i slutspel, hade faktiskt känt mig tryggare om Felix kommit igång och spelade bra nu som han gjorde i play-in ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
luckyluke: Ratuio har väl haft god hjälp pga att laget i övrigt steppat upp, det där går ju hand i hand. Jämför ex hur mkt hjälp Felix fick mot Djurgården med hur mkt hjälp Rautio sen har fått både mot Leksand och Malmö, rätt stor skillnad vill jag påstå.
Oavsett så vore det i dagsläget märkligt om man inte satsade lite mer konsekvent på att spela Rautio när det som Lejonkräk säger, börjar närma sig slutspel.
För även om man hittills matchat målvakterna rätt så lika så känns det ändå som att Bulan och Pecka hela tiden haft Rautio som förstaval, även om man utåt aldrig skulle gå ut med en sån sak.
Kommentera