Brynäs IF

715810 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1803430

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Powerfade: Svenskar är inte som amerikaner så att lägga ut en massa stålar för att göra matcher till happenings är jag något tveksam till. Bättre att satsa på att göra upplevelsen bättre för de hockeyintresserade, att erbjuda saker som inte Cmore kan. En ljudanläggning, statistik på jumbotronen, intervjuer, varför inte dela mer av vad som sker i omklädningsrummet via jumbotronen? Bra repriser, slow motionklipp osv.
Skönare stolar, typ bilstolar på vissa sektioner, se till så att man ser bra på alla platser....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Carl Lejonkräk: Det ena utesluter ju inte det andra, det är det jag menar med att bredda upplevelsen. För hockeynördar ska det finnas något extra och för mindre intresserade ska det också finnas något. Det gäller att erbjuda sånt som man inte får i tv-soffan, inte enbart "speldetaljer på isen".
Kommentera

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Carl Lejonkräk: Ja, jag är inne på din linje. Problemet med repriserna ligger väl snarare på SHL's regelverk då det finns restriktioner på vad man får visa och hur mycket. Jag är osäker men gjorde inte domarna ett fel igår när de kollade på reprisen på mediakuben i samband med Granas utvisning. Det är ganska komplext med den biten. Men det finns mycket i vad du skriver som är vettigt.
Kommentera