Brynäs IF

712914 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1803482

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
mattiask: Nja, Kilas får faktiskt en rejäl körare i ryggen och är väldigt oskyddad i det läget. Åslin trycker dessutom till lite extra med höger hand/arm/armbåge/klubbskaft och hade han träffat renare där sas mot huvudet, då hade Kilas säsong sannolikt varit slut, om inte hela hans karriär.
Isf är jag mer förbannad över domarnas märkliga bedömningar vid dubbeltvåan för hög klubba och diving plus Granis tvåa där han inte rörde en fena man ändå blir utvisad.
Sen undrar jag om det verkligen stämmer att domarna tog hjälp av jumbotronen?
Om så är fallet, då blir deras bedömningar än mer märkliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Huge: Kilas sätter sig själv i en jävligt dålig situation. Han vet att det kommer komma en tackling samtidigt som han själv kommer långt ner i sin kroppsställning sas.
Hade spelare som Lindblom, Clark, Granis osv blivit avstängda för detta hade jag blivit mycket förvånad och arg.
Sådana här tacklingar MÅSTE få delas ut - annars dör sporten/tacklingarna.
Dessutom Huge så om du tittar på reprisen en gång till.. tacklingen är inte ens hård när den sker. Hedmans tackling på Enterfeldt däremot är väldigt hård när den sker.
Nej dettta straff är ytterst märklig från min syn.
Kommentera

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Huge: Åslin kunde ju bromsat ner farten lite, Kilström visste ju att det skulle bli en tackling, ...oavsett så är domarnivån ojämn i hela serien och det är jag knappast ensam om att tycka---håller med om tvåan innan på Fält som inte var korrekt, om domarna tog hjälp av jumbotronen finns det väl inget belägg för...än!
Kommentera

Sv: Brynäs- Rögle 2017-02-23
Huge: Det är i alla fall vad som sas på TV sändningen. Jag utgår från att hon inte satt och ljög...
Kommentera