Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1804181

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Peja: Det lilla han hade att göra skötte han dock väldigt bra, ibland kan den typen av matcher nästan vara svårare att hantera än när det är mkt att göra.
Tycker isf att han gjorde det ännu bättre mot Rögle, där gjorde han ex två riktigt bra räddningar i känsliga lägen: en kanonräddning på närskott med några sekunder kvar i första och nåt liknande i slutet av andra, om jag inte minns fel.
I övrigt håller jag med dig, ett bra inlägg i frågan.
Sen kanske det inte är nåt större "grundproblem" om Rautio nu bara karaktäriseras som en "toppmålvakt" och inte en "riktig toppmålvakt".... ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Huge: Vi får väl se i slutspelet. Tycker det känns som lite glädjekalkyl att rautio vid 30 års ålder helt plötsligt skulle bli en toppmålvakt som står på huvudet i slutspelet. Hoppas verkligen att hans beundrare har rätt men den rationella gissningen är att han antagligen kommer hålla ungefär samma (låga) nivå som han brukar göra i slutspel... och att det kommer bli en av orsakerna till att Brynäs åker ut tidigt, trots bra utespelare.
Kommentera

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Satan vilken tröttsam diskussion. Och ingen av er verkar vilja släppa den. Stööön. Så jävla tråkigt att gå in och läsa här nu.
Kommentera