Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1804184

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Huge: Vi får väl se i slutspelet. Tycker det känns som lite glädjekalkyl att rautio vid 30 års ålder helt plötsligt skulle bli en toppmålvakt som står på huvudet i slutspelet. Hoppas verkligen att hans beundrare har rätt men den rationella gissningen är att han antagligen kommer hålla ungefär samma (låga) nivå som han brukar göra i slutspel... och att det kommer bli en av orsakerna till att Brynäs åker ut tidigt, trots bra utespelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Peja: Att Rautio skulle gå in och göra sitt bästa slutspel som 30-åring är absolut inte otroligt utan snarare troligt, han har en bra säsong i ryggen, spelar i ett bra lag och han har samlat på sig mycket slutspelsrutin genom åren. Sen brukar ju målvakter vara som bäst runt 30 och några år efter det.
Kommentera

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Peja: Ja, och vi får väl också se om utespelarna ger målvakten den hjälp som krävs för att gå långt i ett slutspel. Det handlar om samarbete och en del flyt med räddningar i avgörande lägen om vi ska gå långt.
Har en känsla av att Rautio i tidigare slutspel och i vissa lag (ex LHC) inte har fått den hjälp som krävs.
Tycker och tror också att hans utveckling i Brynäs ser ut att ha gått framåt, nåt som iaf ger hopp om ett bra resultat i slutspelet.
Kommentera