Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806239

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Peja: Det var 1 år sen min vän, därför en orättvis jämförelse. Bygger dessutom på att Felix inte skulle ha utvecklats nånting på den här säsongen och idag är lika "osäker" som han var i fjolårets playin, nåt som inte stämmer.
Håller med KalleTeodor här: en uttalad förstekeeper kräver också att det är större skillnad mellan alternativen, dvs att Rautio isf bedöms vara väldigt mkt bättre än Felix, nåt som heller inte stämmer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Huge: "en uttalad förstekeeper kräver också att det är större skillnad mellan alternativen, dvs att Rautio isf bedöms vara väldigt mkt bättre än Felix, nåt som heller inte stämmer."

Vilka fakta har du som styrker detta resonemang? Och då går givetvis tramsstatistik bort som antalet vinster och liknande.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Huge: Rautio har gjort dåliga slutspel i hela sin karriär, precis som Starkbaum, men inte heller det räcker ju som underlag enligt dig och andra som verkligen tror på Brynäs målvakter.
Att Felix var som sämst när det gällde som mest ifjol är ett illavarslande tecken. Om Markström hade varit detsamma så hade Brynäs åkt ner i Allsvenskan med dunder och brak.
Om vi backar tillbaka bandet ett år, så tycker jag ärligt talat inte att Felix har utvecklats särskilt mycket. Den bilden förstärks av att förra säsongens räddningsprocent var 90,4 och den här säsongens 90,5...
Jag tycker snarare att utespelarna har varit mycket bättre den här säsongen, vilket också har gett målvakterna bättre förutsättningar att prestera.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Huge: Han var bara 19 år då, det kan hända väldigt mycket vad gäller mental stabilitet i den åldern som Felix är i. Vi får väl helt enkelt vänta och se, har ju inga andra alternativ.
Låst ämne