Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806241

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Huge: Han var bara 19 år då, det kan hända väldigt mycket vad gäller mental stabilitet i den åldern som Felix är i. Vi får väl helt enkelt vänta och se, har ju inga andra alternativ.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
KulaShaker: "Han var bara 19 år då, det kan hända väldigt mycket vad gäller mental stabilitet i den åldern som Felix är i. Vi får väl helt enkelt vänta och se, har ju inga andra alternativ."

Det uppenbara alternativet är att satsa på Rautio till hundra procent i slutspelet. Rautio är bättre och om Sandström ändå har flaggat för AHL-spel nästa säsong finns ingen särskild anledning att försöka maximera hans utveckling före lagets framgångar.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
KulaShaker: Precis. Att peka på Felix insats i fjolårets playin och ta det som intäkt för att inte satsa på honom idag är ju inte så seriöst. Och utifrån min läktarcoachposition tycker jag att han har gått framåt och inte är då mkt sämre än Rautio när dom får samma hjälp av utespelarna.
Att Rautio känns lite tryggare tror jag till viss del beror på psykologi: han är äldre och mer erfaren, då framstår man i regel och oftast kanske lite tryggare än vad man egentligen är. Och glöm inte HS-regeln härinne: försök alltid att hitta EN syndabock att skylla på när det känns för komplicerat och jobbigt att behöva analysera lite djupare....👊😉
Låst ämne