Brynäs IF

713465 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1808574

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Huge: Jag håller inte med. Är man topp 4 så är man ett topplag. är man under playinstrecket, botten 4 så är man ett bottenlag. geggan i mitten är mittenlag, oavsett poängen.
Din tes om att alla lag skulle sluta på samma poäng? Jag skulle kalla det sensation, inget annat. Men det kommer aldrig att hända så det resonemanget är totalt oväsentligt.
SAIK är ett FÖRVÄNTAT topplag men skador och annat har inte placerat dem som ett sådant. Det är ju ändå den trupp man ställer på isen som avgör om man är ett topplag eller inte. Och att det laget levererar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Powerfade:

Kartan har ritats om lite de senaste åren, serien har utökats med två lag och samtidigt har såväl SAIK som Växjö cementerat sig som riktigt starka lag, det är inte som för tio år sen när vi egentligen bara hade FBK, Frölunda, Hv och Linköping som säkra topplag med tillfälliga utmanare från säsong till säsong i form av Luleå, Djurgården eller Modo.

Jag kan inte se hur 5-6:e plats kan räknas som mittenlag. Är man top 6 är man slutspelslag. Top 3 är man topplag och placeringarna mellan 7-10 bör räknas som mittenlag.
Kommentera