Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1816988

Sv: MATCHTRÅDEN
Dronten:
SM-bucklan verkar redan nu vara menad för "Lipsillarna"Frölunda -en tragisk insikt som inte minst förstärktes efter den avgörande matcherna mellan Saik-Frölunda där domaren ändrade sitt "beslut" efter ett påpekande om " hög klubba" från Mr lundqvist, vilket föranledde domaren att ändra sig och döma för utvisning av Saikaren ...om... -den här trenden med lättviktiga och egensinnigt förhastade domslut som föranleder utvisningar och matchstraffar, i parti och minut får fortgå under matchavgörande skeden kommer detta att leda till den svenska hockeyn´s död!
-och allt beroende på s.k. domare som t.o.m. dagen efter "kan med" att ursäkta sig om sina misstag under ödesmatchen.
Det finns bara en lösning på det här enorma problemet rörande "fair play"...Värva ett antal bevittnat dugliga domare från NHL, åtminstone som rättskipare under slutspelen!
(Om dyrt tyckte stämman) Köp några från Finland eller Danmark, för att få ett slut på det kaosartade problemet!
P/S
En annan viktig sak för att nå dom förväntade målen:
Skaffa den bästa trummisen ni kan få tag på i Gävleborg med omnejd, som trummar igång vibrationerna i "Ladan" och auditoriet, å det gärna en timma innan nedsläpp vid hemmamatcherna... låt honom också trumma lite extra under pausvilan enbart för att behålla den så viktiga
body-frekvensen som förstärker instinkter som att vinna matcherna, å då specifikt mot Frölunda som redan har anammat trolltrummans lov.
Dock med avsaknad av den så viktiga känslan av "Fair Play!
Lycka till!
Älska Ert lags starka kämpaglöd!
Jan-Erik
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Kunde tyvärr inte följa första semin mot FHC då min egen son och blivande Brynäs stjärna spelade cup. Är de nån som kan beskriva hur utv i slutminutrarna var och vrf Brynäs inte fick in mer folk på banan vartefter FHC reducerade?
Kommentera