Brynäs IF

714770 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1821491

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Med tanke på allt snack om kontinuitet och att både Felix och Rautio varit fullt godkända så här långt, så förstår jag inte varför det är svårt att tänka sig att man kommer att fortsätta med den konstellationen?
Känns som att båda har utvecklat sitt spel den här säsongen, skulle isf vara att framförallt Rautio av icke hockeymässiga anledningar vill röra på sig.
I övrigt känns det som naturligt att dom får fortsätta vakta kassen, om man ser till det hockeymässiga och hur dom agerat framförallt när det börjat dra ihop sig till slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Det är lätt att hylla målvakterna, men faktum är att utespelarna har utgjort den största skillnaden i slutspelet. Högberg gjorde fler kvalificerade räddningar än Rautio i kvartsfinalserien och Felix släppte in fler billiga puckar än Gustafsson i semifinalserien. I exempelvis match #7 var det tydligt att Brynäs försvarsspel höjde sig väldigt mycket, det var främst försvarsspelet som gjorde att Brynäs släppte in 1 mål, inte att Felix radade upp klassräddningar för det gjorde han inte. Men jag förstår att Brynäs lyfter fram målvakternas insatser för att boosta deras självförtroende i den här stunden.
Och framförallt har Brynäs en uttalad ambition om att vara ett topplag. Då behöver man inte bara behålla spelare utan också identifiera potentiella förbättringsområden. Där ligger mv-posten nära till hands att identifiera.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Därför att vi har överflöd av målvakter som är "våra" ute på marknaden just nu. Lindbäck ledig och har ryktats hem. Även Svedberg har ryktats till shl. Båda dessa är bra mycket bättre än båda vi har nu. Visst finns det goda möjligheter att Felix tar ytterligare kliv efter slutspelet och denna säsong men han är inget att satsa på i flera år framåt då han kommer lämna föe nhl, vilket dom andra två förmodligen inte kommer att göra inom närmaste år. Sen finns ju JE ledig som det verkar också. Dock anser jag han vara ganska överskattad.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Fan måste du spamma sönder forumet?
Kommentera