Brynäs IF

714621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1821496

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Därför att vi har överflöd av målvakter som är "våra" ute på marknaden just nu. Lindbäck ledig och har ryktats hem. Även Svedberg har ryktats till shl. Båda dessa är bra mycket bättre än båda vi har nu. Visst finns det goda möjligheter att Felix tar ytterligare kliv efter slutspelet och denna säsong men han är inget att satsa på i flera år framåt då han kommer lämna föe nhl, vilket dom andra två förmodligen inte kommer att göra inom närmaste år. Sen finns ju JE ledig som det verkar också. Dock anser jag han vara ganska överskattad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
atilla: Argumenterar bara mot påståendet att det är svårt att tänka sig att Brynäs skulle fortsätta med nuvarande målvaktsuppsättning.
Underförstått låter det isf som om Brynäs skulle vara väldigt missnöjda med det vi redan har, vilket jag håller för osannolikt.
Om det sen visar sig att antingen Lindbäck eller Svedberg går att signa till ett rimligt pris så inte mig emot. Båda känns som lite bättre alternativ och ett tänkbart alternativ som låter bra är isf Lindbäck alt Svedberg tillsammans med Felix.
Förutsatt att man har skrivit 1+1 med Rautio och därmed kan välja att bryta där.
Kommentera