Brynäs IF

714635 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1821515

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Jag håller med om att man gjorde det misstaget efter 2012, målvaktssidan måste stärkas upp. Men jag ser hellre Sandström än Rautio. Ingen av målvakterna imponerade under grundserien, dom har haft en serie var i slutspelet. Men Rautio är över 30 och Sandström 20. Om tex. Lindbäck kommer hem till nästa säsong kommer Rautio vara garanterad två, Felix kan rent teoretiskt utvecklas och ta den matchen. Dessutom är han från Gävle och har visat att han håller, då går det före.
Hoppas nu han kan fortsätta spela stabilt i finalen och att laget fortsätter att backa upp honom till 100%.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zzz: Det var ju otroligt tufft för Sundlöv att bygga nytt efter guldet då de blev av med ett antal unga spelare som säkert inte hade så höga löner men ändå var toppspelare i ligan.
Kanske Sundlöv skulle ha använt överskottter från guldet till att bygga ett slagkraftigt lag och budgeterat för ett stort minus för att hålla laget kvar i toppen.
Det är lätt att vara efterklok men BZ känner säkert till skeendet och kommer att se till att vi har ett bra lag nästa säsong.

Nu ser det ju hyffsat ut med spelare på kontrakt men risken är att det blir några knallar under sillyn och att spelare som Clark, Jensen, Bertilsson och kanske Lucas Carlsson försvinner.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zzz: Sett till hur slutspelet har varit hittills kan det lika gärna bli Rautio som står majoriteten av finalmatcherna, men Felix kommer säkert inleda.
Rautio är nog inte intresserad av att fortsätta i Brynäs om Lindbäck kontrakteras, så jag tror att han kommer att hitta en ny klubb om så blir fallet. Men nu hoppas jag att Rautio, Sandström eller varför inte båda två kliver fram när Brynäs tar guld! :)
Kommentera